Menú 12 Maig

Sabeu qué em va passar fa

temps? I calculo el temps amb segons… que així sembla tot més fàcil! Tenía el meu pare a casa que em feia la declaració de la renta, a l’ordinador que tinc al menjador. Tot de cop va aparèixer un amb calçotets, de veritat, sabeu qué va fer el meu pare? El que fariem tots, seguir amb l’ho seu, i qué va fer l’altre? El va saludar i em va demanar tabac que no en tenia, es va seure al sofà tranquilament i em sembla que parlaven del model 130 o del 303, no ho recordo ja això. Com va acabar tot això? Bé! Un va acabar la feina, l’altre el cigarro i jo? Com vaig començar la tarda, mobles amunt i mobles avall. Ja ho deia la meva àvia a taula i al llit sempre amb un crit.

Bon profit!

⁣⁣⁣•

•Reserva 972772652 📞

•Mira la nostra web i troba tots els •Menús,Carta,tapes

•www.restaurantlescal.com💻

•#restaurantlescal #lescala #riells #visitlescala #terrassa #esmorzarsdeforquilla #menudiari #menucapdesetmana #carta #tapes #promocions #comerçlocal #entrepabegudaicafegratuit

#targetafidelitzacio #menudiarigratuit #menucapdesetmanagratuit #apoyaalpequeñocomercio #donasuportalcomerçlocal #entrepans #menueconomic #menugratuit #ubetlescala #josocrestauracio #takeaway #tutenslaclau #mimat #comerçlocal #comerçdeproximitat  #lescalacomerç #fempoble ⁣⁣#ubetlescala