Menú 13 maig

A la vida, vaig veure que sempre hi ha una persona que apreta! Vaja si ens deixem apretar! El conec i sap el que vaig fer en moments difícils! Quan m’aixeco, sempre, dono gràcies a Déu pel que deia la meva àvia! Sabeu qué deia? Nena, sempre he sigut una nena per ella, apreta el cul! Ara no puc més! Deu ser massa gran! El cul! La meva àvia no hi és! Però la recordo com sempre! Sabeu qué faria un dia com avui? Esmorzar callos amb la seva copa de vi! Ja acaba la setmana,,, jo? Apreto!! M’agradaria una cosa més! Quina? Un esmorzar de forquilla… amb qui?

Bon profit!

⁣⁣⁣•

•Reserva 972772652 📞

•Mira la nostra web i troba tots els •Menús,Carta,tapes

•www.restaurantlescal.com💻

•#restaurantlescal #lescala #riells #visitlescala #terrassa #esmorzarsdeforquilla #menudiari #menucapdesetmana #carta #tapes #promocions #comerçlocal #entrepabegudaicafegratuit

#targetafidelitzacio #menudiarigratuit #menucapdesetmanagratuit #apoyaalpequeñocomercio #donasuportalcomerçlocal #entrepans #menueconomic #menugratuit #ubetlescala #josocrestauracio #takeaway #tutenslaclau #mimat #comerçlocal #comerçdeproximitat  #lescalacomerç #fempoble ⁣⁣#ubetlescala