Dimecres 11 maig

Ahir… mare meva. Us he dit alguna vegada que no m’agrada fer truites? Ahir ho vaig veure, reafirmo que això de remanar ous no se’m dona massa bé! Quina vergonya vaig sentir! Però tot va acabar bé. Sabeu qui no trenca mai cap ou? Qui no en remena! Un día el Vell Savi em va preguntar, ja al final del dia: saps en què s’assembla: un martell, un ou i un endoll? Jo no sabia qué dir… i ell va respondre el martell i l’endoll amb res. Naturalment que vaig preguntar: i l’ou? Va respondre: que te’l posis enter a la boca i a veure si no parles durant una estona.

Bon profit!

⁣⁣⁣•

•Reserva 972772652 📞

•Mira la nostra web i troba tots els •Menús,Carta,tapes

•www.restaurantlescal.com💻

•#restaurantlescal #lescala #riells #visitlescala #terrassa #esmorzarsdeforquilla #menudiari #menucapdesetmana #carta #tapes #promocions #comerçlocal #entrepabegudaicafegratuit

#targetafidelitzacio #menudiarigratuit #menucapdesetmanagratuit #apoyaalpequeñocomercio #donasuportalcomerçlocal #entrepans #menueconomic #menugratuit #ubetlescala #josocrestauracio #takeaway #tutenslaclau #mimat #comerçlocal #comerçdeproximitat  #lescalacomerç #fempoble ⁣⁣#ubetlescala