Menú 9 Març

Ahir? Molt divertit! En serio, vaig recordar moments… quins? Això és un problema meu. Jo no parlo perquè si parlès… De jove? Clar feia el que volia! De gran? Jo tinc el punt de mira a punt! Si em falla la vista… però crec que no! De fet em falla el dit. Sabeu que ja esteu a mitja setmana? Per mi encara no.

Bon profit!

•Reserva 972772652 📞

•Mira la nostra web i troba tots els •Menús,Carta,tapes

•www.restaurantlescal.com💻

•#restaurantlescal #lescala #riells #visitlescala #terrassa #esmorzarsdeforquilla #menudiari #menucapdesetmana #carta #tapes #promocions #comerçlocal #entrepabegudaicafegratuit
#targetafidelitzacio #menudiarigratuit #menucapdesetmanagratuit #apoyaalpequeñocomercio #donasuportalcomerçlocal #entrepans #menueconomic #menugratuit #ubetlescala #josocrestauracio #takeaway #tutenslaclau #mimat #comerçlocal #comerçdeproximitat  #lescalacomerç #fempoble