Menú 10 març

Ahir parlava amb un amic, de fet bona persona! Sabeu qué em deia? No tindria gràcia. Ahir se’m varen esborrar els correus no llegits. Sabeu la sort? Que alguns ja els vaig llegir! Els altres? Ja es queixaran! Ahir… em vaig equivocar de mes…. No us ha passat mai? A mi no em sol passar, però esperava un grup a la tarda, i era pel mes que ve! El jefe es va enfadar una mica. Qué vaig fer? Comprar una hamburguesa i unes patates fregides. Amb la panxa plena es veu tot millor. I avui a buscar el telèfon nou, que m’ha durat tres dies.

Bon profit!

•Reserva 972772652 📞

•Mira la nostra web i troba tots els •Menús,Carta,tapes

•www.restaurantlescal.com💻

•#restaurantlescal #lescala #riells #visitlescala #terrassa #esmorzarsdeforquilla #menudiari #menucapdesetmana #carta #tapes #promocions #comerçlocal #entrepabegudaicafegratuit
#targetafidelitzacio #menudiarigratuit #menucapdesetmanagratuit #apoyaalpequeñocomercio #donasuportalcomerçlocal #entrepans #menueconomic #menugratuit #ubetlescala #josocrestauracio #takeaway #tutenslaclau #mimat #comerçlocal #comerçdeproximitat  #lescalacomerç #fempoble