Menú 23 Febrer

La primera vegada que vaig sentir alguna cosa de veritat, va ser fa uns tres anys! Qué vaig sentir? Jo pensava que els sentiments dels pares eren molt importants, però tenia al meu avi! La meva àvia? Ja ho sé, MOLT! Però al MEU avi no el canviaria per res! No ho entendreu! Sabeu qué diu el del bosc dels savis? Que morin ignorants! Morir ignorant? A mi que m’ajudin a fer el llit, i no ho entengueu malament, jo no faig el llit a ningú! Però… sabeu la sort de tenir sempre algú que us ajudi? Jo no la tinc, o si? Crec que si penso no em puc queixar, tres anys! A veure si el meu avi em convida a dinar.

Bon profit!

•Reserva 972772652 📞

•Mira la nostra web i troba tots els •Menús,Carta,tapes

•www.restaurantlescal.com💻

•#restaurantlescal #lescala #riells #visitlescala #terrassa #esmorzarsdeforquilla #menudiari #menucapdesetmana #carta #tapes #promocions #comerçlocal #entrepabegudaicafegratuit
#targetafidelitzacio #menudiarigratuit #menucapdesetmanagratuit #apoyaalpequeñocomercio #donasuportalcomerçlocal #entrepans #menueconomic #menugratuit #ubetlescala #josocrestauracio #takeaway #tutenslaclau #mimat #comerçlocal #comerçdeproximitat  #lescalacomerç #fempoble